बनाउने विधि
पहिला कुखुराको मासु मनपर्ने आकारमा काट्ने र एउटा भाँडोमा राख्नुहोस । त्यसमा अण्डा, मैदा, मकैको पीठो र नुन राखेर मोल्नुहोस् । राम्ररी मोलिसकेपछि कराईमा तेल तताउनुहोस् । तेल तातीसकेपछि सुनौलो रंग आउने गरि राम्रोसंग मोलेको मासु फ्राइ गर्नुपर्छ । फ्राइ गरिसकेपछि एउटा भाँडोमा राख्नुहोस् । राम्रोसंग तेल तताउने र तताइसकेपछि अदुवा, लसुनको पेष्ट र प्याजलाई फ्राइ पनि गर्नुहोस् । फ्राइ गरेको भाँडोमा ग्रीन चिल्ली राख्ने र राम्ररी टुक्रा पारेको भेडे खुर्सानी पनि राख्नुहोस् । त्यसपछि हट सस राख्ने र सुनौलो रंग आउनेगरी फ्राइ गरेको कुखुराको मासु राखेर केही मिनेटसम्म चलाउनु पर्दछ । यति गरेपछि चिकेन चिल्ली खानकालागि तयार हुन्छ ।तपाई मज्जाले खान सक्नुहुनेछ् ।
0 प्रतिक्रिया हरु:
Post a Comment
यस बिषयको बारेमा तपाईको विचार
कमेन्ट को लागि Comment as मा Click गर्नुहोस् । name/url छानेर name मा आफ्नो नाम लेख्नुहोस् । url खाली छोडे पनि हुन्छ अथवा facebook को profile को url राख्नुहोस् । अन्तमा submit post गर्नुहोस। नाम बिना कमेन्ट गर्ने भए select Anonymous.